11.6.2015

Vastaukset kysymyksiin !

Mauu :) Tässä vastaukset kysymyksiinne ! Kiitos paljon kysymyksitänne, näihin oli kiva vastata 

Lempiasiat
Lempileffat? - Resident evilit, Sawit, Tähtiin kirjoitettu virhe ja näitä on kyllä paljon !

Lempibiisit tällä hetkellä? - Martin Tungenvaad & ItaloBrothers- Springfield, Bullet for my valetine- No way out, Ivan Gough & Feenixpawl - Hear me pt 2

Mikä on sun lempikukka? - Ruusut ehdottomasti ! :)

Minkälaisista sarjoista pidät? - Pidän semmosista, joissa tapahtuu paljon. On hyvät näyttelijät ja juoni. Jotkut ruokasarjat ovat hyviä kuten Kaappaus keittiössä ja Hells kitchen. 24, Pako ja Vampyyripäiväkirjat on ikuisia kestosuosikkeja, mutta mitä tällä hetkellä katson on Salkkarit, Kyläsairaala, Salaisuuksia ja valheita, Wayward Pines ja Kaappaus keittiössä.

Mikä on lempilintusi? - Kyyhkyt ehdottomasti. Mulla on siitä tatskakin. Oon mä vähä pulufanikin, koska kyyhky ja pulu, niin :D

Paras peli mitä oot pelannut? - Resident evilit ja Last of us on kyllä lemppareita !

Tykkäätkö Harry Pottereista? - En. Oon kattonut joitain leffoja, mutta ei oikee iske muhun.

Tykkäätkö käyttää koruja tai kirkkaita värejä? - Koruja jonkun verran, mulla on aina korvikset ja kaulakoru + tietenkin lävistykset. Voisin käyttää enemmänkin koruja, ajattelinki ostaa kesän aikana jotain koruja :) Kirkkaat värit ei oo mun juttu, pidän pinkistä, mutta en niinkään pukeutumisessa.

Jos- kysymykset
Jos saisit nyt 10 000 euroa, mitä ostaisit jos rahoja ei voisi säästää? - Varaisin matkan New yorkkiin ja sisustaisin meidän asunnon uusiksi ! :)

Jos olisit eläin, mikä eläin olisit ja miksi? - Chinchilla, koska olisin suloinen ja eksoottinen sekä vikkelä ja omaisin oman vahvan luonteen.

Jos saisit valita vain yhden herkun loppu elämäkses, mikä se olis? - Suklaa ! Mielellään vielä joku Milkan suklaa <3

Missä haluaisit asua? - Asuisin mielelläni Englannissa. Salainen haaveeni on, että joskus asunkin.

Jos saisit lähtä kenen keikalle vaan, niin kenen keikka se olisi? - Mietin tätä pitkää, en osaa sanoa, en tiedä :D Bullet for my valentinen ja Dead by aprillin tai Sannin :)
Rakkaus / Ihmiset
Onko sulla Joonakselle jotain hellittelynimiä? :D - On ja vielä todella paljon. Pikkumuru ja isomuru on todella yleiset ja sitten on joitain jotka on vain meidän kesken :)

Siviilisääty? - Avoliitossa.

Minkälainen on sun mielestä ihana ihminen? - Ihana ihminen on luotettava, avoin, suloinen ja kiltti :)

Pystyyks suhun tutustuu sillee in real life? :) - Kyllä pystyy :) Voi aina kysyä vaikka kaveriksi facebookissa tai ottaa yhteyttä sähköpostin kautta!

Kumpikampi 
Päivi räsänen vai timo soini? :D - Molemmat niin mun arvoja ja ajattelumaailmaa vastaa, mutta enemmin Soini. 

Pidätkö enemmän tummista vai vaaleista miehistä? - Tummista ! :) Mutta ennen miehet, joilla on vaaleat pitkät hiukset oli mun ihailun kohde :D

Olisitko mieluummin ns. turha julkkis vai kuninkaallinen? - En voi sietää turhia julkkiksia ! Mun mielestä ihmisen pitää osata valokuvata, laulaa, kirjottaa, näytellä tai muuta vastaavaa, että on julkkis ! Se, että oot vaan ollu BB:ssä tai muussa turhassa ohjelmassa ei tee susta julkkista tai tekee, mutta turhan semmosen. Sori tää on mun mielepide vain. Olisin siis kuninkaallinen, mutta en sekään mielelläni. Aivan liikaa rajoituksia, sääntöjä ja vaatimuksia. Ei semmosta prinsessa elämää ku Disney saduissa :D

Banaani vai omena? - Banaanit on hyviä, syön niitä usein :)

Tumma vai maitosuklaa? - En juurikaan pidä tummastasuklaasta, maitosuklaa on hyvää :p

Korva- vai kaulakorut? - Käytän molempia päivittäin, mutta ilman korviksia olo on outo, joten korvakorut.

Musta vai valkoinen? - Musta on mun lempiväri, joten se.

Kissa vai koira? - Tykkään molemmista todella paljon, mutta kuitenkin koira :)

Hame vai mekko? - Näissäkin tykkään molemmista, mutta on mekot vaan niin ihania !

Puuteri vai ripsari? - Molemmat mun pakolliset meikit, mutta silti ripsarin valitsen.
Tulevaisuus
Asia jota haluaisit kokeilla? (harrastus, ruoka, tukkatyyli... ihan mikä vaan putkahtaa ekana mieleen! :D) - Harrastuksissa olisi seinäkiipeily ja sukellus. Ruuassa Fresitakakku ja hiustyylissä vaaleat hiukset, jossa olisi punaista :)

Tulevaisuuden suunnitelmat? - Valmistua ammattiin ja siitä jatkaa vielä opintoja sairaanhoitajaksi. Matkustaa niin paljon kun on rahaa ja aikaa :)

Jos haluat tulevaisuudessa lapsia, millainen äiti aiot olla? - Mun mieli vaihtelee aika paljon tän asian suhteen, mutta kyllä mä ehkä haluan :)  Tai me haluamme. Haluaisin ja aion olla rakastava ja rento, mutta samalla myös asettaa tietyt rajat sekä olla jossain asioissa tiukempi kuten koulunkäynnissä. Harrastukset, pukeutumisen ja vastaavat lapsi saa itse päättää. En aio myöskään lelliä lasta piloille, vaan hän saa viikko rahaa, esim. vaikka ku on vienyt roskat. Vaikka en itse ole liikkunnallinen, niin opettaisin lasta kävelemään mahdollisimman paljon ja käyttämään julkisia liikkumiseen, rattaat olisivat vain jos ei jaksa kävellä eikä sitä lasta työnnettäis kokoajan rattaissa. Haluaisin, että mun lapsi voisi kertoa mulle murheensa ja ilonsa ja hänelle perhe olisi tärkeä.

Mihin viiteen maahan haluaisit matkustaa seuraavaksi? - Englanti, Saksa, Usa, Italia ja Ranska.

Facebook vai Instagram? - Instagram on omalla tavallaan kivempi, mutta valitsen kuitenkin Facebookin, koska siellä on helppo jutella ihmisten kanssa ja laittaa päivityksiä, kuvia jne..

Menneisyys
Millainen lapsi olit? - Olin aika sosiaalinen ja viihdyin hyvin muiden lasten parissa. Olin rohkea ja avoin ja aika helppo lapsi varmastikkin. 

Millainen lapsuutesi oli? - Aika onnellinen. Tykkäsin esiintyä, laulaa ja leikkiä. Käytiin paljon mökeillä, matkusteltiin ympäri Suomea. Käytiin aina syömässä mun mummin luona mummin tekemään ruokaa. Joulut oli ihania perhejouluja.
Mielipiteet
Mitä mieltä olet eutanasiasta? - Mun mielestä jos ihminen on oikeasti niin sairas, että odotettavissa on vain kuolema ja kärsii vain, olisi oikeus hänen päästä pois jos oikeasti tahtoo. Kyllä lemmikitkin päästetään pois niiden kärsiessä, miksei myös ihmisiä ?

Pitäisikö insesti laillistaa? - Hmm.. Oon hiukan huono vastaamaan tähän. Mun mielestä ainakaan se ei saisi olla alaikäinen, se on ainoa ehto. En kuitenkaa lähde toisten ihmisten rakkautta tai oikeutta siihen kieltämään.

Mitä mieltä oot abortista? - Tässä kanssa toinen aihe, jossa oon aika ristiriidassa. En tuomitse ihmisiä jotka ovat abortin tehneet, varsinkaan jos syynä on raiskaus ja tai kyseinen nainen on sairas. Mutta mielestäni pitää ottaa vastuu omista virheistään, koska abortti on alkavan elämän tuhoaminen. En ala pidemmälle tätä miettimään, syönhän epillereitä, joka estää kokonaan lapsen alulle perin, mutta abortissa lapsi on kuitenkin jo alkanut kehittymään ja elävä. En itse koskaan tekisi aborttia minkään vahingon takia.

Minkälainen pukeutuminen on sun mielestä rumaa? - Sotkuiset ja likaiset vaatteet, liiallinen paljastaminen.. Liian värikäs pukeutuminen ei oo myöskään omaan mieleen.

Entä millaisesta pukeutumistyylistä pidät? - Hiukan semmosesta rock-henkisestä ainaki. Leopardikuviolliset vaatteet on ihania ja niitit ! Myös hameet ja mekot on kivoja sekä tennarit ja ballerinat.

Onko normaalia pitää itseään kauniina? - Kyllä ja se on myös todella ihailtavaa ! Liiallinen itseään kauniina pitäminen on kyllä sitten taas ärsyttävää. Mutta jos pitää itseään kauniina, se on hyvä asia, mutta jos hehkuttaa sitä kokoajan ja jokaisessa Instagram kuvassa on sexy, pretty, beautiful, niin se menee jo vähän yli.

Minä
Kui sust tuli noin kiva ja kaunis? Yleensä eivät mahdu samaan pakettiin. -Haha en osaa sanoa :D Olen kiva, koska haluan kohdella ihmisiä kivasti ja niinkuin haluaisin, että mua kohdeltaisiin. Kauneus on varmaan äidiltä ja omasta tyylistä.

Ja eläinrakkautes on jotain uskomatonta. mist se johtuu? Niist kastareistako mitä pelastelit jo pienenä? - Oon aina rakastanut eläimiä ja tuun rakastamaan. Mulla on ollut mun syntymästä asti jo kissoja, sen jälkeen koira, chinchilloja ja kani. 

Viimeksi kuunneltu biisi youtubesta/spotifyista? - R3hab & Trevor Guthrie - Soundwave

Kolme tärkeintä meikkiä? - BB-voide, ripsari ja puuteri.

Kolme tärkeintä tavaraa? (ei puhelin, kone, avaimet, kamera ym.) - Apua, vaikea :D Sytkäri, kahvinkeitin ja passi.

Yksi hyvä asia jokaisesta vuodenajasta? - Kesässä valo, syksyssä värit, talvessa lumi ja keväässä pukeutuminen.

Maa jonka kulttuuri kiinnostaa sua? - Englanti. Englannissa ollaan ystävällisiä ja kieli on niin ihana. Siellä on myös niin kauniista !

Ketä ihailet? - Vahvoja ihmisiä, joita maailma ei ole kovattanut. Ihmisiä jotka ovat avoimia, ystävällisiä, täynnä asennetta, mutta silti hyväsydämellisiä. Jos pitää sanoa joku ihminen yleisesti niin pidän todella paljon Sara Parikasta !

Sivustot joilla käyt useinmiten? - Blogger, Facebook ja Hotmail. Enpä kauheesti muualla käy Google mukaan luettuna :D

Kauan sulla on ollu punanen tukka? :) - Nyt noin kaksi ja puoli vuotta.

Missä oot töissä? - Lähikaupalla.

Mihin aikaan valvot yleensä? - Oon yöihminen, rakastan valvoa. Mutta sillon kun on koulua, meen nukkumaan viimestään yhdentoista aikaa, samoiten jos meen aamuvuoroon ja herään joskus 06.30-7.00 aikoihin. Jos mulla on vapaata tai iltaa, valvon mielelläni johonkin kahteen ja heräilen 9-12 aikoihin.

Kuinka paljon koet olevasi muuttunut vuoden aikana? - Jonkun verran. Raha-asioissa olen säästäväisempi ja realistisempi. Pidän myös enemmän itsestäni. Olen myös löytänyt oman alani ja mielenkiintoni elämää kohtaan.

Oletko feministi? - En oo. Kyllä naisten asema on tärkeä, mutta en oo mitenkää kovin ihmeellistä tehnyt asian eteen..

Oletko harkinnut blondeja hiuksia?- Kyllä, aika useinkin. Mutta en pelkkiä blondeja, vaan että osa hiuksista olisi blondia ja osa punaista :)

4 kommenttia:

 1. Kysymyspostauksia on aina niin kiva lukea, oppii uutta vaikka tunteekin hyvin :) pitäisi tehdä pitkästä aikaa itsekin :)

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva postaus, kivasti olit ryhmitelly noita kysymyksiä niin kivempi lukea(:!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)) Joo on kiva ku on vähä selkeemmin vastattu:)

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)