12.6.2015

Music in my heart

Mulle musiikki on kaikki kaikessa. Olen pienestä asti tykännyt laulaa ja mulla on ollut aina joku lemppariartisti ja kappale. Pienenä esiinnyin paljon, mutta en jatkanut sitä, vaikka olisi pitänyt. Nykyään laulan vain omaksi ilokseni, se saa mut hyvälle tuulelle. Yläasteella soitin kolme vuotta kitaraa, joka oli myös rakas harrastus. Mä kuuntelen musiikkia aina kun menen johonkin. Kotoolta töihin, kouluun, tapaamaan ihmisiä.. Aina pakko kuunnella musiikkia. Kotona kuuntelen musiikkia aina kun bloggaan ja muutenkin kun oon koneella. Musiikki on kaikki kaikessa.
Mä olen avoin ihminen muutenkin, mutta musiikin suhteen mä kuuntelen lähes kaikkea. Eiköhän nää seuraavatki kappaleet sen kerro. Listasin tähän kappaleita, joita kuuntelen tällä hetkellä eniten. Musta olisi tylsää kuunnella vain tiettyä genreä, niinkuin ehkä ennen taisin tehdä :D Lähimpänä mun sydäntä on kuitenkin Springfieldin ja Sleep Till I Come Home kappaleiden musiikki. Joku sanoi mulle, että ton tapainen musiikki ei ole musiikkia. Eihän se ole kaunista, mutta mun on pakko myöntää, että ton tapaisen musiikin avulla mä jaksan nousta joka aamu mihin oonki menossa, toi musiikki saa mulle hymyn huulelle ja parantaa mieltä. Sen sijaan, että kuuntelisin vain angsti musiikkia, jossa lauletaan kuinka tapan itseni kun elämä on paskaa, kuuntelen jotain mikä piristää mua. Onko sillon väliä mitä joku muu ajattelee ? Eipä ole. Myös Mikael Gabrielin musiikki on mulle todella voimauttavaa ja oon lähes aina kuunnellu sitä kun on ollut paska olo jostain. Vaikka ne biisit on vähän masentavia, mutta toisaalta niissä on toivoa ja voimaa.

Toi Requiem For A Dream kappale on mulle myös todella tärkeä. Oon aina löytänyt siitä uusia versioita, tää on tämän hetken lempiversio. Varsinkin toi loppu on aivan huikea ! Itse elokuva on mulle myös omalla tavallaan tärkeä, mutta en tiedä silti voinko katsoa sitä uudelleen. Se oli mun mielestä aika sairas elokuva ja olin sillon itsekki sekaisin kun katsoin sitä. Olen kuullut, että kyseinen leffa on saanut ihmisissä paljon aikaa erilaisia oloja, en tiedä sitten onko se totta. Onko kukaan siellä kattonut kyseistä leffaa ? Toi musiikki tekee oikeestaan sen olon myös, mutta mulle toi biisi antaa vaa lisää voimaa.

Minkälaisesta musiikista te pidätte? :) 

Ps.Blogi jää lomalle viikoksi, mutta ainaki yksi postaus odottelee luonnoksissa julkaisua :) Minkälaisia matkapostauksia Kroatiasta toivoisitte mun tekevän ? Olen avoin ehdotuksille ! 

10 kommenttia:

 1. Kiva postaus :) sulla on mukavan laaja musiikkimaku, vähän niinkuin mullakin :D ja ah Elina & Stig♥ +Euroviisumusa :D

  Kroatiasta paljon kuvia ja vaikka joka päivästä oma postauksensa :D ja ostospostaus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Jep, nii on. Joo toi biisi on ihana <3 Juu semmosii varmasti tulossa:)

   Poista
 2. Kaikki käy, koska en ole tainnut ikinä lukea postausta Krotaiasta! :) Innolla odotan! :)

  VastaaPoista
 3. Sellaiset samantyyliset matkapostaukset ku sieltä madridista teit olis kivoja taas. :)

  VastaaPoista
 4. Toi Goodbye to Yesterday on kyllä ihana biisi! Äänestin sitä silloin Euroviisujen semifinaalissa ja finaalissa myöskin. Harmi, ettei se voittanut, kun mielestäni se Ruotsin biisi ei ollut mikään kovin hyvä. Mulle on kans musiikki tosi tärkeä asia elämässä ja se on auttanut mut niiden pahimpien aikojen yli. Eniten kuuntelen metallia ja rockia, mutta myös pop ja techno menee myös. Räppiä ja iskelmää taas en siedä juuri ollenkaan. Varsinkaan iskelmää en kestä kuunnella. :D Mä en itse harrasta musiikkia, en omista sävelkorvaa tai lauluääntä, mutta tykkään kyllä kuunnella musiikkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on ! :) Sen olis kyllä kuulunut voittaa:) Musiikki kyllä auttaa, ku se joko piristää tai sitten voi samaistua kappaleisiin. Joo iskelmä ei oo kyllä itsellekkää lähellä sydäntä :D Ja en itsekkää enää osaa mitää musiikkiin liittyvää paitsi kuunnella:)

   Poista
 5. Springfield ja are you with me on tämän hetken lemppareita! Ihan huippuja <3 Minulla on niin laaja musiikkimaku mistä tykkään ja kuuntelen musiikkia tosi paljon. Tärkeintä on että se biisi jotenkin tuntuu henkilökohtaiselta sanoitukseltaan, mutta joitain biisejä kuuntelee kyllä vaan hyvän melodian takia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä hyviä kappaleita ! :) Ja mulla sama, sanat on tärkeät, mutta välillä pelkkä melodia on vaa nii hyvä:)

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)