3.6.2015

Kaunis ilman meikkiä

Hei ! Aluksi ajattelin, että aloitan tästä haasteen, jota levitän blogeissa, mutta ei. Ei se ole mun juttuni. Yksi ilta rakkaan kanssa, vesisateen jälkeen melkein tylsistyneenä päätimme lähteä ulos kuvailemaan. Olin käynyt vähä aika sitten jo suihkussa ja pessyt meikit pois. Mua harmitti, koska oltiin menossa mun lempipaikkaan ja olisi saanut hyviä kuvia. Ekaksi ajattelin, että meikkaan nopeasti ja näin.. Mutta en sitten meikannutkaan. Ja sain silti kuvia joihin olen itse tyytyväinen. Aina ei tarvitse olla meikkiä, jotta voisi olla kaunis, vai ?
Tuolla rannassa on ihana siirtolapuutarha, jossa oli mitä kauniimpia ja isompia kukkia ! Nähtiin myös rusakoita, etanoita ja lintuja. Ihanaa asua täällä missä luonto on aina myös lähellä. Mä rakastan kuvata kukkia, en osaa mielestäni kuvata kovinkaa hyvin, mutta kukka kuviin olen aina yleensä tyytyväinen. Mun iskä osti mulle yks päivä ruusuja ja olin niin iloinen :) Mä rakastan kukkia, sanoinko jo sen ? Vaikkei mulla niitä yleensä kotona olekkaan, aina kun näen niitä, mulle tulee hyvä mieli. Kukkien kuvaamisessa ja muutenkin kuvaamisessa näkee sen kauneuden mitä ei välttämättä silmillä näe. Julkaisen varmaan myöhemmissä postauksissa lisää kukkakuvia :) Tykkääkö joku muu sieltä kukista ? 
Muutama sana vielä meikkaamisesta.. Mä olen meikannut jo pikkutytöstä asti, jostain ala-asteelta. Se on mulle enemmänki tapa, mä tykkään näyttää siistiltä ja laitetulta. Pidän silti aina välillä meikkitömiä päiviä, jollon iho ja silmät saa vain olla ilman rasitetta. En osaa meikata kovinkaa kummosesti enkä ole innostunut siitä, mutta kyllä silti tykkään näyttää nätiltä meikin kanssa. Ja tottakai myös ilman. Kelpaan itselleni ja läheiselleni meikin kanssa tai ilman, en ota siis paineita jos en aina meikkaa. Se on vain meikkiä..

8 kommenttia:

 1. Oot kyllä huikeen kaunis meikillä sekä ilman :) Täällä myös yksi kukkien rakastaja! Jos olisi varaa ja aikaa niin varmaan hommaisin kotiin mitä ihmeellisempiä kukkaviritelmiä ja hoitaisin vaan niitä. Onneksi ollaan just muuttamassa rivitaloon niin saa oikein oman takapihan, kattoo nyt sitten mitä jännää sinne kehittäisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos paljon ! <3 Joo vähä sama homma, olisi kyllä koko koti täynnä kukkia! Vaikka tykkään kukista, oon huono hoitamaan niitä :D Kuulostaa kivalta, oma takapiha ois kyl ihana :)

   Poista
 2. Sä oot kyllä oikeesti tosi nätti ilman meikkia, ja myös meikin kanssa! Ihailtavaa myös että sulla on noin hyvä itsetunto, ite angstailen ihan liikaa ulkonäköä ja sen jälkeen sitten sitä miten pinnallinen oon :D en vaan tunne itseäni nätiksi ilman meikkiä ja mutta osaan kuitenkin olla meikkaamatta, että iho saa levätä.
  Mä rakastan kukkia ja niiden kuvailua! Mikään ei oo niin ihana sisustuselementti kuin ruusut ♥ nytkin mulla on kieloja pöydällä, tuoksuu kyllä aika voimakkaasti. Toi kuva on upee missä on noita vesipisaroita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ! <3 Ja et oo pinnallinen, kyllä monesti ku on ulkoisesti kiva olla, nii on myös sisäiaesti ja toistepäi :) Ja kyllä oot nätti myös ilman meikkiä. Mun mielestä meikkauksen on tarkoitus siistiä ja näyttää huoliteltulta jota voi olla tieteki myös ilman meikkiä, mut nii :D Ei oo tarkotus mun mielestä näyttää toiselta ihmiseltä kokonaa:) Ja kukat on kyllä rakkaus <3 Vähä kiva, Mullaki on ruusuja, mut mulla kyl kukat kuolee aikas nopeesti :D

   Poista
 3. Kaunis olet meikillä ja ilman! :) Ei se meikki sitä ihmistä tee ja iholle tekee hyvää olla välillä meikittä, ihan sillä pidän itsekin meikittömiä päiviä aina silloin tällöin. Kauniita kuvia tässä postauksessa muutenkin, tuollaiset lähikuvat ovat ihania ja kertovat omaa tarinaansa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti ! <3 Ja toi on kyllä aivan totta ! :) Lähikuvat on parhaita :)

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)